over mij


Welkom op mijn blog!

In 2015 besloot ik te gaan delen wat ik tot dat moment voor mijzelf had gehouden: mijn liefde voor kunst, design en het grootsteedse leven. Mijn focus ligt op kunst én industriële vormgeving uit de vorige eeuw, maar dat is geen wet van Meden en Perzen. Ik loop warm voor een heleboel dingen. Ik zie heel veel films (met dank aan Cineville!) en struin met liefde door kringloopwinkels en over rommelmarkten.
Als kunstomnivoor met een onbedwingbare honger naar meer bezoek ik met regelmaat musea en kunst- en design-gerelateerde evenementen in binnen- en buitenland en - niet geremd door veel kunsthistorisch verstand van zaken - geef ik op 'a grey lady' mijn mening over die bezichtigingen. Dus op dit blog geen elitaire betogen, maar klare taal over mijn plezier in kunst en design. Ik tip hier wat mij raakt. Last but not least ben ik dol op de Nederlandse taal en mooie, inspirerende beelden. Op dit blog maak je kennis met dat deel van mijn leven.

A grey lady, dat ben ik. Miriam van der Meer. Een grijze dame met praatjes. Single en moeder van twee prachtige mensen. Granny van één. Geboren, getogen en woonachtig in (I)AMsterdam. Na een lange loopbaan als maatschappelijk werker switchte ik een paar jaar geleden naar voltijds blogger. Eeuwige student aan de levensschool ('een beetje cheesy, Van der Meer....'). Geen vrouw waar je u tegen zegt.
Halverwege zestig en enjoying life.

Leuk als je me volgt!

En wil je, om wat voor reden dan ook, contact met mij? Mail dan naar: miriamvdmeer@gmail.com

Stedelijk Museum Schiedam, juli 2020 (werk op de achtergrond van Erik Suidman). 

Auto Post Signature

Auto Post  Signature