Indian Summer and a Sunday-safari

2 november 2015
Gisteren was zo'n zondag zonder vastomlijnd draaiboek. Geen afspraken, voornemens of verplichtingen. De drukte van woon-maand oktober is voorbij en in november -stilte voor de storm- nemen wij langzamerhand een aanloopje naar de komende feestdagen.
Plannen? Geen plannen...

Maar wel heel mooi Indian Summer-weer. Gewapend met mijn camera trok ik dan ook naar het Westerpark, wetende dat daar de maandelijkse Sunday Market gehouden zou worden. Mooie combi voor deze lazy Sunday: een park in herfstkleuren en een hippe markt. Beiden goed voor wat veldonderzoek.
De dag begon mistig...Dat komt goed uit. (Zouteloze) pindakaas voor de vogels. Vanachter mijn keukenraam zag ik de eerste koolmeesjes al -tevergeefs, want de pot is leeg- op mijn voederhuisje aanvliegen. Maar vanaf nu een nieuwe voorraad.A Manic Monday

'Oostblok' keramiek: Urian Vintage

En als ik praat over veldonderzoek, dan bedoel ik de 'concurrentie bespioneren' :-). Dus alle (nou, toch niet zo heel veel) vintage/retro stalletjes bekijken. Wat is het aanbod? Hoe liggen de prijzen?
Wel heel veel food op de Sunday Market. Tijd om de innerlijke mens te versterken. Ik koos voor (de 24kitchen foodtrucks awards 2015 winning) pita van Vleesch noch Visch (lekker, maar van mij mocht hij wat spicy-er).
Ook een goed zelf uit te voeren DIY heeft mijn interesse. Leuk, zo'n bitchy geborduurde spreuk.En dan het park zelf. Inmiddels stond de zon hoog aan de hemel en dat leverde mooie plaatjes op...


-X-

Have a nice week....Alle foto's: roomservice13.nl
Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature