VTwonen & Designbeurs 2015 (part two)

1 oktober 2015

We gaan lustig door met mooie plaatjes vanaf de VTwonen & Designbeurs: dé must see voor iedereen die net als ik verzot is op huisje-boompje-beestje. Er is heel veel te zien en ook nog eens voor ieder wat wils.
Kijk je mee?

Gisteren zag je de huizen van (de naamgever van de beurs) VTwonen én van Ariadne At Home, vandaag een impressie van een aantal andere standhouders op het event. More Than Classic en Eigen Huis & Interieur presenteren op de beurs hun gezamenlijke, kunstzinnige woon-visie. Niet verwonderlijk, want de beide magazines worden door één redactie gemaakt.
Heel mooi, maar lastig te fotograferen. Alle decors waren 'ingebouwd' in glanzend glimmende kubussen, waardoor er weinig ruimte was om afstand te nemen tot het te fotograferen beeld. Nou ja, het moge duidelijk zijn dat de ontwerpers van de stand hun creativiteit de vrije loop hebben gelaten.


Voor de auto-liefhebber was er dit beschilderde race-modelletje (?) bij Rize Gallery.
Dan Eijerkamp. Voor 'alles op het gebied van wonen en slapen' uit Zutphen. Op de beurs present met een aantal stijlstudio's. Net als in het televisieprogramma VTwonen (SBS 6, om 18.30 uur op zondagavond) kun je jouw sfeer kiezen in een van de volledig gestylde woonkamers.
Kies je kleurtje maar uit...
Storend in het beeld zijn de prijskaartjes. Maar ja, daar is het de standhouders natuurlijk wel om te doen: verkopen. En dat brengt mij op de vele (web)shops op de beurs. Het liep er storm. Blijkbaar is een bezoek aan een beurs pas compleet als er ook flink geshopt kan worden. (Hoor wie 't zegt, maar.. ik heb deze keer de hand op de knip weten te houden :-)).Hierboven een foto van Studio de (web)Winkel. Fijne hebbedingetjes.

Dan Karwei; voorheen een 'ordinaire' bouwmarkt. Maar deze klus-keten timmert (hun core business, tenslotte) de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Tijdens de 2014 editie van de Dutch Design Week lanceerde dit bedrijf de '10-designs-uit-één-plaat-underlayment' (daarover schreef ik hier). Dit jaar is Karwei een samenwerking aangegaan met het al net zo nijvere VTwonen. En dat is Nieuws Vers van de Pers, want pas afgelopen vrijdag gelanceerd (hier het persbericht mét win-actie).
Bij Karwei vooral veel, héél betaalbare basics en accessoires voor je huis.
Altijd fijn.

Conclusie?
Net als voorafgaande jaren een fijne beurs voor als je (ver)bouwplannen hebt of wil renoveren (keuken, badkamer, vloeren, trappen) en/of daarbij advies of begeleiding wilt (architecten, interieur-ontwerpers). Een bezoek is zeker ook gerechtvaardigd als je een grote aankoop wilt doen voor je inrichting (de bekende meubelmerken als Leolux, Linteloo, Auping etc.).
Mij is het meer om inspiratie te doen en daarvoor kun je uitstekend terecht bij de 'showhuizen' van de interieurbladen.
De beurs is nog te bezoeken tot en met zondag.


-X-


Nog ruim twee weken en dan barst in Eindhoven de Dutch Design Week weer los.

Ook leuk...
 

Alle foto's: roomservice13.nl

Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature