Eye candy en keuzestress

28 oktober 2015
Ik wil graag nog even terugkomen op die o zo geslaagde Meet The Blogger Conferentie van begin deze maand. Het evenement werd georganiseerd in Casa 400, een hotel dicht bij het Amstelstation in Amsterdam. Een keurig hotel, niks mis mee, maar wel één uit duizenden. De gelegenheid werd speciaal, omdat het deel waar de conferentie werd gehouden, heel smaakvol was aangekleed. Tot in detail was de entourage stijlvol opgeleukt. Tweehonderd hortensia's in witte papieren zakken, op elke tafel een vaasje met verse bloemen mét logo van het event, overal kleine styling-groepjes (alles verzorgd door collega-blogger Yzette), de uitstekende en zeer verzorgde catering (van het Vlaamsch Broodhuys). Tot op het toilet aan toe was de boel opgefleurd.
Chapeau!

Speciale aandacht verdient de chill-out plek ingericht door het zitzakken-bedrijf Fatboy. Tenminste, dat was de enige connotatie die ik had met deze firma: die enorme zitzakken met zo'n rood Fatboy-label. Mis, helemaal mis. Fatboy is veel meer dan dat.
Kijk, zo zag de relax-plek er uit...
Op kelims en Perzen geïnspireerde buiten-kleden, (tuin-)tafeltjes, allerlei soorten zitelementen, diverse typen (terras-)lampen en natuurlijk de al genoemde en overbekende zitzakken in veel maten en kleuren. Wat dacht je van deze 'ballonhonden' Dolly en Hot Dog? Dat is nog eens een gimmick in huis of tuin. (En betaalbaar voor een 'grapje'...).


Maar eigenlijk wil ik je de nieuwe FATBOY lamp-lijn laten zien. Candyofnie kent 3.637.682.549.757.080 mogelijke combinaties. En ik ga er vanuit dat dit getal tot op het laatste cijfer klopt. Iemand bij Fatboy zal dat wel hebben uitgerekend (nu helaas langdurig in de ziektewet wegens mentale rekenkundige oververhitting). Maar goed: kralen rijgen, dat is het principe van de lamp. En dat werd volop uitgeprobeerd tijdens de conferentie. Ook ik maakte een van de ontelbare mogelijkheden met de lamp (no. 1.356.458.926.063.175... :-) ). Alle gekheid op een stokje: ik vind de lamp geweldig. Oké, de keuzestress is enorm (heb ook ik ervaren. Vooral toen bleek dat de leukste/mooiste combinatie als prijs cadeau zou worden gedaan...). Ik won niet, maar wat zou een dergelijke lamp mooi staan (hangen) naast mijn bank...
PS: Candyofnie klinkt als 'snoepje of niet' maar deze lamp is in feite vernoemd naar een Brabantse uitspraak, 'ken die of nie'. 

Alle foto's: Fatboy en roomservice13.nl

Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature