Salon Residence: een sterk staaltje woontheater

11 september 2015
‘Zodra je het Singer Museum binnenkomt, stap je in een betoverende wereld waarbij alle zintuigen worden geprikkeld', zegt hoofdredacteur Miluska van 't Lam in een interview over het door woonmagazine Residence georganiseerde interieur-event Salon Residence.

Roelfien Vos

Ik kan dat alleen maar beamen. Onmiddellijk na binnenkomst wordt je opgenomen in een kakelbont woon-theater. Denk Vaudeville, Moulin Rouge, Gauguin, pluche en fluweel, goud(verguld), pauwen(veren), rood en bordeaux, maar ook turquoise en groen, patronen en texturen, bloemen en jungle. Et voilà. Maak kennis met de eerste editie van Salon Residence!

Niet alle decorateurs en ontwerpers gaan all the way: er zijn ook (meer) ingetogen interieurs. En veel grote namen: Jan en Monique des Bouvrie, Marcel Wolterinck, Edward van Vliet, Menno Kroon en Karin Meyn. Maar ook de nieuwe generatie is present, zoals Thijs Murré, Framework Architects en Eveline Interieur.

Karin Meyn by Studio Piet Boon

De vraag is: where to start? Ik heb enorm veel foto's gemaakt en dat viel nog niet mee. Sommige interieurs waren erg sfeervol maar donker, alle ruimten hadden 'lastig' licht en irritant in de weg lopende bezoekers (:-). Gelukkig word ik op geen enkele manier gehinderd door enige kennis van zaken qua fotografie, dus ik heb er lustig op los gekiekt. Laat ik gewoon beginnen bij het begin.
Bekijk de plaatjes en geniet. Dan doe ik er (zoveel mogelijk) het zwijgen toe....

Iconengalerij

Karin Meyn by Studio Piet Boon

Eveline Interieur


(2 x) Framework Studio

(2 x) Decoration Empire

Mooi. hé!
En dan ben ik nog niet eens halverwege. Maar het is genoeg voor vandaag. Ik wil je absoluut niet overvoeren met een overdosis zinnenprikkeling.
Ik stel voor dat je zelf gaat kijken. Dat kan (nog) tot en met zondag. (Klik hier voor kaarten). En mocht dat om de een of andere reden niet lukken, dan krijg je zaterdag of zondag van mij het tweede deel. Dán met inspirerende interieurs van bijvoorbeeld Hip Studio (met creatief bloemwerk van Menno Kroon) en het echtpaar Des Bouvrie. En (nog meer) prachtige kunst....


(2 x) Roelfien Vos


Fijne dag!


-X-


Alle foto's: www.agreylady.nl
Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature