It's 'the story of my life' day (week 38)

15 september 2015

Vandaag weer eens de rubriek Insta-kiekjes, oftewel 'the story of my life' in foto's. Veelal snapshots met mijn telefoon genomen en niet interessant genoeg voor een 'eigen' blogpost. Maar alles bij elkaar geven de foto's wel een inkijkje in mijn dagelijks reilen en zeilen.

Sinds kort ben ik 'lid' van at{Mine}: "at{mine} is at{yours}. We are an online community for home and design lovers, where members do the sharing. Discover beautiful real homes and the stories behind them". Waar het mij om gaat is het woordje "real". Zoals je weet ben ik geen fan van de over-styled interieurs waarin niet wordt geleefd.
Dan at{mine}. Daar kun je binnengluren to the max.

Storytiles

Om binnen de formule te blijven, is het de bedoeling dat je foto's instuurt van je eigen interieur. Dat valt in mijn geval niet mee: ik heb een leuk appartement, niks mis mee, maar voor het maken van een knap fotootje wel wat donker.


En overal storende snoeren, opbouw-stopcontacten en cv-buizen. Ga d'r maar aanstaan... Hoe dan ook, de foto van 'de (Ikea) stoel plus vaas met bloemen' vond ik aardig gelukt, dus die staat op mijn at{mine}-pagina. Er is ook geen mogelijkheid om een verbeterde versie van de foto te maken, want zoals je weet heeft Pip - tijdens mijn citytrip naar NY - haar tomeloze energie gebotvierd op mijn vaas. Met haar temperament is dat (achteraf bezien) niet zo verwonderlijk: bij een 'veroordeling' tot eenzame opsluiting kun je enige rebellie verwachten.Kijk daar heb je de vandaal (volgens de dierenarts zijn lapjes-/schildpad-katten felle, energieke katten. Nooit geweten dat de vacht van een kat iets kan zeggen over zijn/haar temperament). Nou ja, jammer van de vaas, maar er zijn ergere dingen...


Dan iets heel anders. Je hebt al een tijdje niets gehoord over mijn moestuinbak en dat zit zo. Gemengde gevoelens aan deze kant. Tuurlijk is het leuk om zelf groente te kweken, maar ook wel veel gedoe. Een typisch gevalletje kosten versus baten. Hoewel op slechts vijf minuten afstand, moet ik toch het huis uit om te wieden en te bewateren. En de opbrengst? Alleen deze trostomaten. De courgettes hebben mooi gebloeid, maar geen voldragen vruchten opgeleverd. De spruiten-planten (opgekweekt uit door buurman D. in China besteld zaad) bleken geen spruiten en de opbrengst van de sperziebonen was maar genoeg voor één solo-moestuin-maaltje. Kortom: een schamele oogst en de conclusie is dan ook: mijn moestuinbak mag volgend seizoen door iemand anders worden beplant.


Ik sluit af met een kiekje genomen op de patio van het Airbnb-appartement in Brooklyn NY.
Als dat geen zomerzonnig beeld is?

-X-


#quotetoliveby


Alle foto's: roomservice13.nl
Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature