A good dog deserves a good bone

17 september 2015

Je hebt katten-mensen en je hebt honden-mensen en ik behoor tot het eerste soort. Dat zegt trouwens niets, want de meeste katten-mensen houden wel degelijk ook van honden en andersom. Ik heb (wij hebben) wel eens een hond gehad (een ruwharige teckel genaamd Takkie), maar het is bij deze ene ervaring gebleven.
Deugniet Pip is de vijfde kat in mijn leven en - ondanks haar temperament - bevalt dat prima.

Waarschijnlijk vraag je je af waarom ik een blogbericht over huisdieren maak? Dat is toch helemaal niet mijn niche? Dat klopt, maar de combinatie huisdier ↔ interieur maakt het voor mij (en hopelijk ook voor jou), interessant.


En als je weet dat zo'n 20% van de Nederlandse bevolking een hond bezit, dan kun je wel zeggen dat de viervoeter in veel huishoudens onderdeel uitmaakt van het gezinsleven en dus letterlijk en figuurlijk een plaats heeft in het interieur.
Heb je een hond, dan wil je een in het interieur passend honden-accessoire in je huis. En daar speelt de nieuwe Berlijnse webshop Cloud 7 op in. Zij portretteerden hondenbezitters mét hun trouwe huisgenoot, uiteraard met producten uit hun aanbod. En dat leverde mooie plaatjes op.
Kijk maar.

Van dit soort foto's kan ik maar geen genoeg krijgen. Dus - om het af te leren - nog twee...Huiselijkheid alom. Je zou er haast een hond voor nemen....

En? Is de baas op de hond gaan lijken?

-X-

Ik mag dan een katten-vrouwtje zijn: die lelijke kattenbak is een doorn in mijn oog. Wie o wie maakt eens een mooi, maar vooral ook betaalbaar design-exemplaar...


Copyright: Cloud 7, foto's Janne Peters, Hamburg.
Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature