@Villa_Arena, #instagram and a see you soon...

22 augustus 2015

You're in! :-)

"Wil je meer leren over styling, mobiele fotografie en Instagram? Donderdag 20 augustus nemen Yvestown en BeeldSteil (Photography and Styling) je mee voor een Instagram Tour door Villa Arena Amsterdam! Laat in een comment weten als je er bij wilt zijn!"

Dit was de oproep die ik ruim een week geleden op FB langs zag komen. Gretig reageerde ik met: J A, I K  W I L en mijn kansen inschattend had ik weinig hoop tot de 'uitverkorenen' te behoren. Maar wat schetst mijn verbazing? Al snel kreeg ik de reactie: you're in!


Leuk! (Super #chill!...). Een #workshop Instagram in de Amsterdamse #Woonmall. #Tips and #tricks van twee grote 'jongens' in blogland. Doel: mooie (#styling) foto's maken met je #smartphone.
En om geheel in stijl te blijven, schrijf ik dit blogbericht in #instataal. Voor sommigen van jullie misschien wat onrustig met al die #hashtags en @apenstaartjes, maar neem van mij aan: het went.


Aanleiding voor dit heuglijke #evenement was de onthulling van de nieuwe #bloggeretalage. @Villa_Arena geeft (in samenwerking met @blogtoday en @Sanoma) bloggers de gelegenheid een etalage te ontwerpen. De #shopwindow wordt dan vervolgens gepubliceerd in #woonmagazine @VTwonen. Blogger-kanon @AprilandMay startte de rij, gevolgd door Wendy van @BeeldSteil, die het stokje weer overgaf aan Yvonne van @Yvestown met haar keuze van #meubels en #accessoires geselecteerd uit het ruime aanbod van #villaarena. (Zie foto 1).
(De #etalage van Beeldsteil is overigens ook nog te bewonderen).En #mooi dat 'ie is geworden.... Heel #sfeervol en #cozy. Met veel #vintage toevoegingen ook en dat zal je misschien verbazen. Villa Arena heeft naast een breed aanbod van de gangbare #woonwinkels (#design, #sanitair, #vloeren, #keukens etc.), ook @Woonfabriek onder haar dak; een #winkel met nieuwe, maar ook vintage meubels en #sfeermakers.En hoe zit het met die aanwijzingen en #trucs voor betere #instaphotos? Wendy en Yvonne deelden met #enthousiasme en #humor hun #instaphilosophy. En het resultaat van hun inspanningen kan alleen jij beoordelen, want in deze #post een aantal door mij ter plekke gemaakte #sfeerimpressies. (Meer lezen? Ook Lisanne van (het leuke #DIY blog) @draadenpraat maakte een #blog over dit #event)


-X-


Zo, nu gaan we weer 'gewoon' doen.
Ik wens je een hele fijne week toe. Begin september meld ik mij hier weer, met hopelijk veel New Yorkse belevenissen.

Kun je zo 'lang' niet wachten? Hou dan #Instagram, #Twitter en/of #Facebook in de gaten... :-)
Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature