Ikea: the launch of catalogue 2016

8 augustus 2015

Tout interieur-minnend en/of woon-bloggend Nederland was er (en ik niet. Sip...). De lancering van de nieuwe Ikea catalogus.

De (limited) Sittning collectie. 

Traditiegetrouw ligt het nieuwe, ruim 300 pagina's tellende boekwerk in augustus op elke Hollandse deurmat. Om dat te vieren organiseerde Ikea Nederland van de week een feestje bij Paviljoen Puur in Diemen. In de verschillende bunkers van Fort Diemerdam werden delen van de nieuwe collectie gepresenteerd. Het team van kok Robert Kranenborg verzorgde de hapjes voor de volwassenen en de (in verband met de vakantie) meegekomen kinderen.


Het thema van de 2016-editie van de catalogus is 'aandacht maakt alles mooier' en daarmee legt Ikea de nadruk op het samenzijn met mensen van wie je houdt. "Aandacht voor elkaar, voor je kinderen, voor je eten en voor de wereld om ons heen. Aandacht begint in en rondom de keuken. Het is dé centrale plek in huis waar je met vrienden, familie en kinderen kleine en grote momenten deelt".

Omdat ik, zijnde jouw persoonlijke Ikea-watcher, niet ter plekke was, heb ik geen foto's van het feestgedruis. Wil je toch een indruk krijgen hoe Ikea uitpakte (en de party poopers inpakte), kijk dan eens op deze pagina. Kun je niet wachten op de catalogus, klik dan hier voor de online-versie.

Op de foto's de nieuwe collectie Sittning, die bestaat uit meer dan 40 verschillende onderdelen, zoals borden, schalen, glazen, bestek, vazen​​, kandelaars en tafelkleden. De collectie is vanaf half september te koop bij het moederbedrijf in Zweden. Wanneer Nederland volgt is (mij) niet bekend.

Wel erg mooi. Vooral het glaswerk en de sfeer van de foto's. Echt iets voor het najaar.
-X-


Toch maar proberen bij Ikea in het gevlei te komen?  :-)


Alle foto's: Ikea


Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature