#White #ceramics: waarachtig prachtig...

3 juli 2015

Weer een tropisch warme dag. De hitte zakt zo langzamerhand bij iedereen in de benen. En dan die zwoele, doorweekte nachten; zelfs een dun laken is teveel...
Reden om de berichten op mijn blog een beetje 'luchtig' te houden, vandaar dat ik koos voor het onderwerp wit (verkoelend) keramiek. De foto's maakte ik van objecten in mijn interieur. (Lekker) weinig tekst en (hopelijk) veel kijkplezier...
Misschien toch wat productinformatie. De snuit-beker is van Buro Jet en op dezelfde foto twee 'kreukel' bekertjes van Rob Brandt (via Goods). De cactus nam ik mee als souvenir van een vakantie op Sicilië.
Mooi is 'ie, hé? De fruitschaal slash kandelaar van Willem Noyons (wordt niet meer geproduceerd/kijk eens op Marktplaats). Het hondje kocht ik in een kringloopwinkel en de mini-vrouwentongen staat in een bekertje van Lenneke Wispelwey. Tenslotte de Coral Vase van Norman Trapman voor Pol's Potten.Na een maandje het apparaat van een vriend geleend te hebben, smaakt het fotograferen met een 'echt' camera naar meer. En dan niet zo'n 'kanon' met een immense (tele)lens erop, maar een handzaam (dames-)modelletje. Vandaag is D-Day: ik ga er een kopen. Een verslag volgt....


-X-


Het Frida Kahlo vliegengordijn werkt perfect (zie mijn bericht van gisteren).
Geen vlieg meer gezien....!Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature