#Oefening baart #kunst en #d i g i #t a a l

14 juli 2015

Door veel oefenen verbeteren de prestaties.
Een waarheid als een koe.
Inmiddels een weekje in het bezit van mijn Cybershot camera, moet alles en iedereen eraan geloven: op de foto! Ik heb de laatste dagen bijna niets met het blote oog bekeken. Tussen mij en de wereld bevindt zich een Zeiss-lens.


De bediening van het apparaat valt mij tot nu toe alleszins mee (hoewel ik een aantal keer de melding kreeg: te weinig licht. Bleek de lensdop nog op het toestel te zitten...). Alle geoefende 'echte' fotografen in mijn omgeving (en dat ben je in mijn ogen al snel) geven de nodige tips en instructies, waardoor ik - eerder dan verwacht - een aantal handige functies heb ontdekt. Want het bijgeleverde instructieboekje - hartstikke dik - geeft uitleg in wel twintig talen, maar mijn Moerstaal (Ouderwets Hollands) 'spreekt' hij niet. Wel een soort Turbo-Nieuw-Hollands-Onbegrijpelijk-Digi-Taal!
Diopter-instelwiel? Multi-interfaceschoen? CUSTOM-toets?
You get my drift...


 

Maar zoals gezegd: oefenen, oefenen en nog eens oefenen. En zie hier het resultaat. Niet slecht, hé. En wat zo leuk is... De professionals zijn onder de indruk. Niet zozeer van de door mij gemaakte foto's, maar van de camera. Bekijken het toestel met goedkeuring. Zo! Da's een mooi dingetje...
Ja, zeg ik dan trots: wél met one-touch sharing, hé! Én WiFi certified! Én een Exmor R DVDS Sensor! Wat dacht je van de Bionz X? Én vergeet de 3.0 Xtra Fine LCD (921k dots) niet!


-X-


?


(Foto's: roomservice13)  
 
1 opmerking on "#Oefening baart #kunst en #d i g i #t a a l"

Auto Post Signature

Auto Post  Signature