Full speed ahead

21 juli 2015

Misschien is het je opgevallen, maar ik ben nogal aan het rommelen met de layout van mijn blog. Volgende maand bestaat Roomservice 13 twee jaar en dat is reden om terug te kijken, te evalueren en met de uitkomsten de nieuwe koers te bepalen. Op of rond 1 augustus gaan de grootste veranderingen plaatsvinden, maar voor nu is één conclusie van belang: ik ga volle kracht vooruit.
Maar al dat gesleutel aan het ontwerp van mijn dear dairy vergt heel veel tijd. Ook alle hulptroepen zijn ingeschakeld, want voor het technische aspect van die veranderingen blijf ik afhankelijk van de vrijwillige inzet van aanverwanten en andersoortige relaties.

Dus even geen fotoreportages van culturele gebeurtenissen of berichten die een bepaalde mate van research vereisen. Gewoon even geen tijd!
Vandaar foto's van mijn moestuinbak. Alles groeit gestaag. Zo goed zelfs dat een groot deel van de sla en de rucola zijn doorgeschoten. Ik heb mijn best gedaan, maar hoeveel sla kan één persoontje eten. Ik heb natuurlijk wel wat weggegeven, maar na oogst moet sla dezelfde avond op het menu staan. Dat kun je niet bewaren.
De courgettes schieten ook al lekker op. Maar ik zag bij mijn eigenste Dirk dat ze deze week in de reclame zijn: € 0,29 cent per stuk...
Spotgoedkoop.


-X-


Maar niet zo leuk als zelf telen.
(Of is het kweken...)


Alle foto's: Roomservice 13, behalve 1 en 5: Whiteboxliving.

Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature