#Amsterdam #Street #Art: #Heart for #Art

11 juli 2015

Gek eigenlijk.
Ik hou van Street Art. Ik ga ook tijdens elke citytrip op zoek, maar ik weet niks over het wat, waar en hoe van deze kunstvorm in mijn eigen woonplaats. ('Shame on you'). Dus hierbij beloof ik plechtig mijn leven te beteren en alsnog én op korte termijn een tour te maken langs hidden halls of fame and amazing murals in Amsterdam. Je mag me aan deze belofte houden...

Street art is een sub-scene binnen de graffitibeweging. Je kunt eigenlijk wel spreken van een levensstijl. Hip-hop, breakdance, dj-ing, mc-ing, (inline) skaten, hoodies: dat soort dingen. Gisteren bezocht ik zo'n plek waar veel van die dingen bij elkaar komen: Heart for Art, een 'Street-happening' georganiseerd door Amsterdam Street Art. (Dit keer) niet op straat, maar in een leegstaand winkel/kantoorpand in Oost.
450 m2 of | Street Art | Streetwear | Streetfood | en alles is te koop. Vanuit de tijdelijke expositie-ruimte worden ook workshops gegeven. Zoals zaterdag 18 juli aanstaande een stencil workshop. De verkooptentoonstelling Heart for Art (Street Ateliers) is nog te zien op zaterdag 11 en zondag 12 juli van 13.00 tot 20.00 uur, Schalk Burgerstraat 17, Amsterdam.
Fijn weekend!

Alle foto's: roomservice13

Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature