A #day, a #week, a #month on # Instagram

19 juli 2015

Ik begin even snel met een rectificatie op mijn bericht van gisteren (voordat ik mijn andere vijf broers en zussen ook 'over me heen krijg' :-)). Mijn vader bezat een Winkler Prins-encyclopedie en geen Van Dale (Van Dale maakte de befaamde De Dikke Van Dale woordenboeken).
Foutje, bedankt!

Zo, dat is rechtgezet.

Instagram: altijd goed voor hapsnap huis-tuin-en-keuken-geneuzel en dan liefst zo creatief mogelijk gefotografeerd. Niet interessant genoeg voor een blogbericht, maar wel vaak leuke en/of opmerkelijke gebeurtenissen, fijne contacten of andere things that made my day.
Kijk je mee?


Samen met Marie-Lisah van rewindplayfastforward (vintage fashion) stond ik gisteren op de MercatorMarkt. Een beetje (te) stil (door de vakantie?) maar wel heel gezellig! De button kreeg ik van de jongens van White Label Coffee. Vonden ze op de een of andere manier wel toepasselijk.
A bitch?
Moi?


Mijn nieuwe hipster rugtas. Al een tijdje hoog op mijn wish list, maar altijd veel te duur voor mijn petite portemonnee. Deze bleek wel binnen het budget. Geheel bestand tegen het Hollandse weer ontworpen door een Deense bedrijf genaamd Rains. En die naam is niet voor niks gekozen, want de firma verkoopt uitsluitend regenkleding.


Kijk! Niet eerder vertoond. En nee, dit zijn geen vieze beestjes. Aangetroffen tijdens het snijden op het aanrecht van zus Joke (je weet wel: die zo lekker kan koken). Een tomaat waarvan de pitjes al aan het ontkiemen zijn in de vrucht. Deze tomato (or tometo) moet het heel warm hebben gehad.


Een kiekje bij de kapper. Deze verdient ook een plekje in dit bericht, want ook van een bezoek aan de kapper (deze kapper) word ik heel blij. Lovely Delilah knipt mij heel zorgvuldig (aan kort haar zit heel veel werk: zij modelleert mijn haar op de nagelschaartjes-manier) in de über-hippe kap'salon' Mogeen. Na een uurtje verlaat ik de zaak altijd een beetje more confidant.

Tenslotte een foto van een hele sympathieke én originele fundraising-campagne van het Aidsfonds: The First World Problem (Pop Up) Store. 


Sinds enige tijd kunnen mensen voor al hun hedendaagse kwaaltjes en ergernissen terecht bij ’s werelds eerste First World Problem Pills winkel. De tijdelijke nep apotheek aan de Haarlemmerdijk (nr. 41) biedt veertig (...) verschillende placebo pillen (pepermuntjes) aan, zoals de 'Find my wifi' pil en de 'Turn fat into muscle' pil. "Met de opbrengst van de 'pillen' wil het Aids Fonds de toegang tot hiv-medicatie in de wereld vergroten. Van de 35 miljoen mensen met hiv, wordt slechts 37 procent behandeld met hiv-remmers".
Als dat geen leuke actie is...?


-X-


It's raining cats and dogs.
Dat wordt een middagje bankhangen. Of een filmpje pakken?


Alle foto's: roomservice13

Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature