#vintage #stuff and #where-do-i-go-from-here?

6 juni 2015

Weet je dat het laatste bericht over mijn gescoorde rommelmarkt- en kringloopvondsten dateert van 2 mei? Dat is ruim een maand geleden, terwijl er een tijd is geweest dat ik de rubriek wekelijks kon vullen. En omdat het zo lang geleden is, zou je denken dat ik behoorlijk wat heb in te halen. Niets is minder waar. Ik heb niets. Nou ja...? Ik ben na Koningsdag één keer in de kringloop geweest (waar ik alleen de drie Pan-keramik bekers kocht). Maar tijdens de twee rommelmarkten die ik bezocht, heb ik de hand op de knip weten te gehouden. Dat is opmerkelijk, want dat is (was) toch één van mijn passies. Leuke meuk scoren en daar anderen blij mee maken.
Wat is er aan de hand?
(Inmiddels een behoorlijke) collectie 'berkenbast'. 
Tja? That's the question? Dat weet ik dus niet. Ik ben het (even?) helemaal kwijt. Roer- en stuurloos. Letterlijk en figuurlijk doelloos. Waarschijnlijk veroorzaakt door de recente gebeurtenissen. Door het verlies van een dierbare wordt alles betrekkelijk. What's the point? Waarom zou je?
Klinkt dat zwaar op de hand? Dat ben ik het niet, hoor. Want, hoewel verdrietig, gaat het naar omstandigheden best wel (...) goed met mij. Maar het lijkt en voelt alsof ik (weer eens) op een kruispunt in mijn leven ben gekomen. Welke richting ga ik op? Where do I go from here? Wat wil ik? Waar ga ik mij op focussen? Een fysiek winkeltje met vintage? Een web-shop? Een studie oppakken (bijvoorbeeld geschiedenis van de toegepaste kunst of interieur-ontwerp)? Vrijwilligerswerk in de culturele sector?
Hoe verder met mijn blog?
Een groot keramieken hertenbeeld (38 cm.). 
(W. Goebel & Co) Pan Keramik bekers. Ook leuk voor een paar hippe cacti.
Welgeteld negen vraagtekens op een rij...

Conclusie?
Het is een en al luchtledigheid in mijn hoofd.
En dan vraag ik mij af: is daar een pilletje of drankje tegen?-X-


Wie of wat helpt mij op weg?

Post Comment
Een reactie posten

Auto Post Signature

Auto Post  Signature